RING OSS - 019-277 76 53

Takläggare Örebro

RING OSS - 019-277 76 53

Om oss

Vi är takläggare i Örebro

Välkommen till FSAB! Vi är din takläggare i Örebro. Här erbjuder vi villaägare och bostadsägare i Örebro, takläggning och takbyte, takrenovering och annat underhållsarbete som har med tak att göra. Vi vänder oss även till företagskunder och erbjuder tjänster som underleverantör för olika takläggningsarbeten med service.

Vår målsättning är att alltid vara flexibla och lyhörda. På ett litet företag blir det lite personligare och lite trevligare. 

Ta kontakt och få kostnadsfri offert av oss!

Takläggare i Örebro

För att möta våra kunders stora efterfrågan, när det kommer till hög kvalitet på våra tjänster som takläggare i Örebro, har vi sett till att höja vår kompetens. Därför har vi certifieringar inom:

  • Bas-P
  • Bas-U
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • AFS 2013:04
  • Heta arbeten'

Dessutom arbetar vi med ID06-legitimation, vilket innebär att vi alltid kan legitimera oss för alla som vill det, på våra olika arbetsplatser. Dessutom är vi medlemmar i viktiga branschorganisationer som SKSR och Villaägarnas riksförbund.

ID06 SKSR  Villaägarnas riksförbund

Vi har fina leverantörer när det kommer till takmaterial, såsom XL Bygg, Orama fönster och Kvik.

XL Bygg  Orama fönster    kvik

Vårt företag finns i Kolbäck men vi får uppdrag från hela landet, bland annat arbetar vi som takläggare i Örebro, och området kring Örebro, och även i Skövde, Falköping, Mariestad, Vänersborg och som takläggare i Skara, och arbetar som takläggare i Jönköping, Huskvarna, Lidköping, Nässjö, och i Värmland, arbetar vi som takläggare i Karlstad.